Personal & Kontakt 

Personalen

Sara Lesch / Verksamhetschef

073-558 96 88 / 031-330 39 36

sara.lesch@fjallet.org

Utbildning: 

Kandidat i Kulturvetenskap - Göteborgs universitet

Kandidat i fotografi - Göteborgs universitet

International Center of Photography -  New York, USA

Jag heter Sara Lesch och arbetar som chef och fritidsledare på Kooperativet Fjället. Jag har jobbat sedan 2002 med öppen ungdomsverksamhet på olika sätt och började jobba som fritidsledare i Mölndals stad och blev senare samordnare för internationella ungdomsprojekt. Därefter jobbade jag som verksamhetsutvecklare för KEKS (Kvalitet och kompetens i samverkan) genom att stötta fritidsledare och chefer i KEKS-nätverket i ungdomsarbetet. Det som är roligt med jobbet och det jag brinner för är att se ungdomar växa och utvecklas som individer. Det är grymt kul att utveckla fritidsgården tillsammans med alla fantastiska ungdomar och engagerad personal. 

Marie Fremling / Fritidsledare 

031-330 39 36

marie@fjallet.org

Utbildning 

Fritidsledarutbildning - Göteborgs folkhögskola
Socialpedagogik - pågående 

Mitt namn är Marie! 

Just nu studerar jag till socialpedagog, men jag har arbetat på Fjället i 10 år! 

Jag älskar att jobba på Fjället där jag dagligen får träffa helt fantastiska människor. Det absolut bästa med mitt jobb är att få se ungdomar utvecklas och växa som individer. Att få följa dem under en tid i deras liv då deras identitet utvecklas, och att jag får lära mig så mycket av dem. Och såklart alla roliga saker vi får uppleva tillsammans ❤️

Nour Ataia / Verksamhetsutvecklare  

076-344 91 12

nour@fjallet.org

Utbildning 

Kandidat i Statsvetenskap -Göteborgs universitet 
Magister i Statsvetenskap -pågående 

Mitt namn är Nour och just nu jobbar jag på Fjället på heltid och pluggar magister i statsvetenskap på distans. Jag har inga hobby men jag älskar matte och tv. 

Jag flyttade för 3 och ett halvt år sen till Göteborg för att studera på universitetet. Men samtidigt hittade jag jobb på Fjället och började jobba här redan då. Att jobba med barn och ungdomar är kanske det bästa valet jag har gjort i mitt liv. På Fjället har jag utvecklats lika mycket som alla ungdomar jag har jobbat nära utvecklats. Fjället är mitt andra hem och här mår jag som bäst. 

Djem Aydogan / Fritidsassistent  

djem@fjallet.org

Mitt namn är Djem Aydogan och är 22 år gammal. Just nu så pluggar jag tyvärr inte, men hoppas jag kommer igång med något intressant snart. Jag är en väldigt fysiskt aktiv person med en skön personlighet och en positiv inställning. 

Varför jobbar jag på kooperativet Fjället? 

Jo för kunna ha en påverkan på ungdomarna och barnen så de inte tar fel väg i livet och vara där för dem när de behöver prata ut, eller behöver en kompis. Fjället har varit en del av mina roliga minnen och en del av min uppväxt och jag vill att barnen på Fjället ska få samma upplevelse som jag fick av Fjället när jag var i deras ålder.

Shayi Ahmed / Ungdomscoach   

shayi@fjallet.org

Utbildning 

Naturvetenskapligt program - Pågående 

Mitt namn är Shayi Rashad och är 18 år gammal. Jag läser det naturvetenskapliga programmet på Katrinelundsgymnasiet. Jag spelar även basket på fritiden. Fjället är som ett andra hem för både barnen och för personalen. Jag älskar att se hur barnen utvecklas och när dom har kul med oss.

Aisha Dahlberg/ Ungdomscoach   

aisha@fjallet.org

Utbildning 

Vård- och omsorgsprogrammet - Pågående 

Hej mitt namn är Aisha! Jag är 18 år gammal och jag studerar mitt sista år på Vård- och omsorgsprogrammet. Jag älskar att umgås med barn och ungdomar i alla möjliga åldrar och därför gillar jag mitt jobb som fritidsledare på Fjället.

Kontakta oss

Kooperativet Fjället

Fjällblomman 2, 424 49 Angered

031-330 39 36