Personal & Kontakt 

Personalen

Sara Lesch / Verksamhetschef

073-558 96 88 / 031-330 39 36

sara.lesch@fjallet.org

Utbildning: 

Kandidat i Kulturvetenskap - Göteborgs universitet

Kandidat i fotografi - Göteborgs universitet

International Center of Photography -  New York, USA

Jag heter Sara Lesch och arbetar som chef och fritidsledare på Kooperativet Fjället. Jag har jobbat sedan 2002 med öppen ungdomsverksamhet på olika sätt och började jobba som fritidsledare i Mölndals stad och blev senare samordnare för internationella ungdomsprojekt. Därefter jobbade jag som verksamhetsutvecklare för KEKS (Kvalitet och kompetens i samverkan) genom att stötta fritidsledare och chefer i KEKS-nätverket i ungdomsarbetet. Det som är roligt med jobbet och det jag brinner för är att se ungdomar växa och utvecklas som individer. Det är grymt kul att utveckla fritidsgården tillsammans med alla fantastiska ungdomar och engagerad personal. 

Marie Fremling / Fritidsledare 

031-330 39 36

marie@fjallet.org

Utbildning 

Fritidsledarutbildning - Göteborgs folkhögskola
Socialpedagogik - pågående 

Mitt namn är Marie! 

Just nu studerar jag till socialpedagog, men jag har arbetat på Fjället i 10 år! 

Jag älskar att jobba på Fjället där jag dagligen får träffa helt fantastiska människor. Det absolut bästa med mitt jobb är att få se ungdomar utvecklas och växa som individer. Att få följa dem under en tid i deras liv då deras identitet utvecklas, och att jag får lära mig så mycket av dem. Och såklart alla roliga saker vi får uppleva tillsammans ❤️

Nour Ataia / Verksamhetsutvecklare  

076-344 91 12

nour@fjallet.org

Utbildning 

Kandidat i Statsvetenskap -Göteborgs universitet 
Magister i Statsvetenskap - Mitt universitet

Mitt namn är Nour och just nu jobbar jag på Fjället på heltid och pluggar magister i statsvetenskap på distans. Jag har inga hobby men jag älskar matte och tv. 

Jag flyttade för 4 och ett halvt år sen till Göteborg för att studera på universitetet. Men samtidigt hittade jag jobb på Fjället och började jobba här redan då. Att jobba med barn och ungdomar är kanske det bästa valet jag har gjort i mitt liv. På Fjället har jag utvecklats lika mycket som alla ungdomar jag har jobbat nära utvecklats. Fjället är mitt andra hem och här mår jag som bäst. 

Nahla Fahed / Fritidsassistent    

Nahla@fjallet.org

Utbildning 

Facility Management - Yrkeshögskola 

Hej mitt namn är Nahla Fahed och har precis börjat jobba på fjället. Innan det pluggade jag till Facility manager, det är en ganska bred utveckling där det handlar mycket om att utveckla och stödja en verksamhet på ett effektivt sätt. Jag har alltid älskat att jobba med människor och insåg under min utbildning att jag verkligen vill arbete med barn och ungdomar. Anledningen till att jag valde att söka på Fjället är dels för jag hört så bra saker om verksamheten och för att jag verkligen brinner för att jobba med barn och ungdomar. Jag vill se dom utvecklas och kunna ge dom bra förutsättningar till att välja rätt väg i livet.

Helan Rekani / Fritidsassistent    

Helan@fjallet.org

Utbildning 

Social pedagog - Pågående  

Hej mitt namn är Helan och är 24 år gammal. Just nu så pluggar jag som socialpedagog och är klar utbildad inom 1 år. Jag är väldigt glad som person och ganska lugn. Jag började i Fjället för ca några månader sedan och trivs jättebra med ungdomarna & personalen som tagit emot mig så fantastiskt bra. Min anledning till att jag valde att jobba på fjället var för att kunna ha en påverkan på ungdomarna så de väljer rätt väg i livet , kunna vända sig till någon för att få tips och råd samt känna en slags trygghet på Fjället.

Djem Aydogan / Fritidsassistent  

djem@fjallet.org

Mitt namn är Djem Aydogan och är 23 år gammal. Just nu så pluggar jag tyvärr inte, men hoppas jag kommer igång med något intressant snart. Jag är en väldigt fysiskt aktiv person med en skön personlighet och en positiv inställning. 

Varför jobbar jag på kooperativet Fjället? 

Jo för kunna ha en påverkan på ungdomarna och barnen så de inte tar fel väg i livet och vara där för dem när de behöver prata ut, eller behöver en kompis. Fjället har varit en del av mina roliga minnen och en del av min uppväxt och jag vill att barnen på Fjället ska få samma upplevelse som jag fick av Fjället när jag var i deras ålder.

Shayi Rashad / Fritidsassistent  

shayi@fjallet.org

Mitt namn är Shayi Rashad och jag är 20 år gammal. Jag har läst det naturvetenskapliga programmet med idrottsinriktning på Katrinelundsgymnasiet! Jag är en sportig tjej som älskar att röra på mig, har även spelat basket i nästan 10 år. Jag är uppvuxen bland fritidsgårdar och har även själv varit en ungdom på fjället, jag vet vilken påverkan en fritidsgård kan ha på många unga. Fjället är ett andra hem för våra ungdomar samt personal, jag älskar att se hur barnen utvecklas men även hur vi utvecklas tillsammans.

Kontakta oss

Kooperativet Fjället

Fjällblomman 2, 424 49 Angered

031-330 39 36