Åk som volontär sommaren 2023

03.03.2023

Utveckla dig själv, arbeta som volontär! Kooperativet Fjället kommer i vårt eget projekt "The Sky is the limit" att juni-juli sommaren 2023 att skicka iväg upp till 6 unga vuxna (18+) till Tbilisi Georgien för att de skall jobba som volontärer hos organisationen Youth Association DRONI. Arbetet kommer att vara i Dronis olika lokala projekt i staden som sker under sommaren, tex The Social Bar. 

För att vara volontär behövs inga förkunskaper eller specifika kvalifikationer. Volontärer får resebidrag, fickpengar, språkkurs och bostad. Det är alltså helt gratis att åka iväg för dig som volontär. 

Som volontär finns det några saker som är bra att veta. Din sändande organisation (Kooperativet Fjället) är din kontakt i Sverige och ett stöd för dig. Går något fel eller inte blir som planerat under din tid som volontär så hjälper vi dig. Unga från Rannebergen eller övriga Angered prioriteras i urvalet. 

Välkommen att boka besök hos oss för att få mer information via mail sara.lesch@fjallet.org eller DM på Instagram.

Deadline för intresseanmälan är 25 maj. 


Adress är Fjällblomman 2, Rannebergen. Hållplats Rannebergen centrum. 

Vägbeskrivning: Gå av bussen och gå mot vändplatsen i Rannebergen centrum, sväng vänster och gå gångvägen mellan Kristinaskolan och dagiset - sen är du framme! 

P-plats finns i Rannebergen centrum. 


Att åka som volontär är en bra chans att växa som person och lära sig nya saker. Du får också träffa andra unga vuxna som jobbar tillsammans och får en chans att utöka ditt nätverk. 

Kooperativet Fjällets projekt denna sommaren är ett sk kort-tids projekt vilket innebär att du kan välja att åka på ett längre projekt om du skulle tycka att detta var en bra upplevelse och vill göra mer som volontär. På Europeiska ungdomsportalen kan man söka och hitta andra projekt i hela Europa på en mängd olika tema och inriktningar. 


Här kan du ladda ner info pack för Kooperativet Fjällets projekt denna sommaren "The Sky is the limit" samt generell info om att vara volontär hos DRONI.

Intresserad? Kontakta oss

Kooperativet Fjället

Fjällblomman 2, 42449 Angered

073-5589688

sara.lesch@fjallet.org

Instagram/Facebook: kooperativetfjallet