Djem bloggar från volontärprojekt

18.08.2021

Hej mitt namn är Djem Aydogan och jag är just nu på en volontärresa i Georgien! 

Vad jag har hört så är alla volontärresor olika men min handlar om miljöfrågor, återvinning och fixa olika events om det. Mina arbetsuppgifter är inte så jättesvåra. De är ganska roliga när man har lärt känna sin arbetsgrupp. Vi planerar event, gör bloggar, presentationer och försöker komma på idéer som skulle hjälpa detta land med återvinning lite sån men som sagt inte svårt.

Jag bor rätt så bra, har ett eget rum som vi delar med andra unga och nära till allt som behövs. Georgien är ett riktigt speciellt land det är inte likt några av grannländerna och har sin egna kultur. Landet är jättespännande och jag vill se allt. Men människorna här är oftast oplanerade. Känns som att dem gör grejer men glömmer det viktigaste.Sjukt roligt hittills och det kmr bli bättre. Jag skulle rekommendera det till en person som vill se äventyr och lära sig nya grejer varje dag. 

Man ska göra sånt här minst en gång i livet annars missar man ngt fantastiskt i livet! *Inom 

*Europeiska solidaritetskåren erbjuds unga mellan 18 och 30 år en möjlighet att verka som volontär där syftet är att stödja lokalsamhället. Det kostar ingenting för den unga som åker iväg och man får mat-och fickpengar, boende, transport och flyg dit och hem. Man kan vara borta 2mån -1år. Under projektet lär man sig mycket nytt och får erfarenheter som är bra för framtiden. Är du också intresserad -prata med oss på Fjället!